Kategorier
Nyheter

2 nye medlemmer

Vi har fått 2 nye medlemmer, Viergo AS og Valdres Arbeidssenter

Viergo AS:
Viergo AS (en kombinasjon av det franske ordet «Vie» som tyder liv, og det latinske ordet «Ergon» som tyder arbeid) er en kompetanse- og opplæringsbedrift på Bremnes. Deres formål er å legge til rette for at alle skal oppleve utvikling og økt livskvalitet gjennom meiningsfullt arbeid.
Om du er kunde hos dem, skal de være trygge på at kvaliteten på produkt og tjenester er god.
De leverer følgende produkter: Bakeri og konditori, Catering, Vaskeri, Jobbfrukt, håndverk.
Vaskeri leverer vask og rens til bedrifter og andre kunder.
Renseriet har maskiner som renser trygt og miljøvennlig, og har kort leveringstid.
Andre kunder bruker de mest til vask av overmadrasser, sengetøy, dyner, tepper, duker og arbeidsklær. De leier også ut duker. Renseriet tar seg av alt i selskapsklær og bunader.

Valdres Arbeidssenter
De har i dag 52 VTA plasser og 12 AFT og er lokalisert på Leira i Valdres hvor de fleste VTA arbeidsplasser holder til. Der har de også stol produksjon, vaskeri, jobbfrukt og det utføres mange ulike serviceoppdrag. Vaskeriet betjener privatkunder, offentlige og private bedrifter.

Bedriften har også samarbeid med nabo kommunene Sør-Aurdal, Øystre Slidre og Vang som leverer et variert utvalg av tjenester i nærmiljøet og produkter.
De driver med følgende produkter og tjenester: Møbelproduksjon, vevstuer, servicegruppe, vedproduksjon, skigard, kantine og catering, planteproduksjon og blomstersalg og jobbfrukt.